Közlemény

Tisztelt ügyfelek és érdeklődők!
A NILAN termékek kizárólagos magyarországi forgalmazója a NILAN Légtechnika Kft. Székhely: 2234 Maglód, Katona József utca 9. Adószám: 22729107-2-13 .

Minden, egyéb forrásból beszerzett és hazánkban beépített készülék a Dán NILAN A/S vállalat engedélye nélkül és akarata ellenére történik. A védett NILAN logó használatára társaságunk kapott egyedüli engedélyt Magyarországon.
Márkavédelmi okokból a készülékek szakszerű beüzemelése, beprogramozása, karbantartása és a vezérlések frissítése csakis a rendszeres gyári oktatásokon résztvevő NILAN Légtechnika Kft. dolgozói által végezhető el előírásszerűen.
Jelezzük, hogy más személy beavatkozását nem tudjuk elfogadni és amennyiben ez mégis előfordul, azt kontár munkának tekintjük! A kontár munka következményeiért, az esetleges károkért a felelősséget nem tudjuk vállalni! Teljes körű gyári garanciát, névre és gépre szólóan a hivatalos forgalmazó ad, a készülék szakszerű beüzemelése és beállítása után.
Közleményünket egy nemrég tapasztalt Győr-Moson-Sopron megyében előállt káresemény miatt adtuk ki, figyelmeztetésül. Kérünk ezért minden vásárlót, hogy amennyiben rajtunk kívüli cég, vagy személy ajálnkozik értékesítésre, a vásárlás elött ellenőrizze nálunk a forrást!

Pintér Attila
Ügyvezető
Nilan Légtechnika Kft