NILAN ipari légkezelő berendezések

Az ipari felhasználású NILAN szellőztető és hővisszanyerési rendszerek hatékony megoldás és egészséges beltéri légkört biztosítanak felhasználóik számára.

 

Alacsony energiafogyasztás és üzemeltetési költségek

NILAN - Alacsony energiafogyasztás és üzemeltetési költségekBerendezéseink az aktív, hőszivattyús hővisszanyerés technológiája miatt teljes egészében képesek visszanyerni a szellőztetésből adódó hőveszteséget. Emiatt és a technológia magas energiahatékonysága miatt állandóan alacsony a fenntartás és költsége, továbbá az üzemeltetés rendkívül egyszerű. A folyamatos ellenőrzésről távfelügyeleti vezérlés gondoskodik, így akár a világ másik feléről is könnyen vezérelhető interneten keresztül.

 

Hosszú élettartam és maximális energiakihasználás

NILAN - Hosszú élettartam és maximális energiakihasználásA készülékek csúcsminősége annak köszönhető, hogy kizárólag az elérhető legjobb minőségű alapanyagok és alkatrészek kerülnek csak felhasználva a készülékek építése folyamán. Minden egyes készülék a NILAN dániai gyárában készül, és működés közben van tesztelve, mielőtt kigördül a gyárkapun. Ez az odafigyelés garantálja a maximális minőséget, és a hosszú élettartamot.

Büszkék vagyunk, hogy a kitartó munka és precizitás eredményeként időtálló technológiai megoldásokat hozunk létre, és állandóan a fejlesztések élvonalában vagyunk. Ez a magas minőségi követelményekkel együtt kivételesen hosszú élettartamú hővisszanyerős szellőztető készülékeket eredményez - sok közülük 30 évnél idősebb, és működik. 

 

Egészséges beltéri klíma növeli az emberek hatékonyságát és közérzetét

NILAN - Egészséges beltéri klíma növeli az emberek hatékonyságát és közérzetétA NILAN szellőztetők nem csak "egészséges költséghatékonyságot", hanem egészséges embereket is jelentenek. Mindegyik ipari készülék alkalmazása elősegíti az egészséges és megfelelő mennyiségű friss levegő, a jó közérzet, és ezáltal a hatékonyság növekedését a munkahelyeken, iskolákban, közintézményekben, üzemekben.

Emellett több szabály, norma, és standard létezik a belső klímaviszonyokra vonatkozóan, ami kötelezően betartandó. A rossz belső klíma a dolgozók fáradságához, gyengeségéhez, migrénhez, nyálkahártya irritációhoz vezet. Ezek a tünetek csökkentik a dolgozók életminőségét, hosszú távon emelhetik a betegség miatti távollétek idejét - nem beszélve a munkahatékonyságról.