NILAN APP

A Nilan kifejlesztett egy új, intelligens funkciókkal rendelkező APP-ot, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy közvetlenül a mobiltelefonjáról vezérelje az épület szellőzését és hőszivattyúját.

APP and units

Az APP intuitív, könnyen és biztonságosan használható, és lehetővé teszi például a kívánt szobahőmérsékletnek vagy akár a szellőztetés nagyságának beállítását. Ha a felhasználó több Nilan készülékkel is rendelkezik, legyen az családi házban, irodában vagy nyaralóban, akkor az APP-hoz több készüléket is hozzá rendelhet. Továbbá az is megoldható, ha egy készüléket szeretnénk vezérelni több telefonról.

Gyorsan telepíthető és könnyen kezelhető

Ha a légkezelő egység egy Nilan átjárón keresztül csatlakozik az internethez, a készülék távolról vezérelhető a Nilan felhasználói alkalmazással, amely ingyenesen letölthető a mobiltelefonra. Az alkalmazás megtalálható az App Store-ban és a Google Play áruházban is. Az átjáró LAN-csatlakozóval csatlakozik az egységen már meglévő Modbus kiálláshoz, és LAN- vagy WIFI-kapcsolaton keresztül csatlakozik a felhasználó internetrouteréhez, így biztonságos felhő alapú kapcsolat jön létre az egység és az okostelefon között.

2021 Őszétől az alkalmazás elérhető már magyar nyelven is!

Jó és gyors áttekintés

Az alkalmazás lehetővé teszi a készülék működésének nyomon követését és a felhasználói beállítások módosítását. Többek között lehetővé teszi a kívánt szobahőmérséklet, a szellőzési szintek, valamint a szellőztetőegység páratartalom-szabályozásának beállítását. Az alkalmazás fontos funkciója, hogy láthatja rajta, hány nap van hátra a következő szűrőcseréig, és riasztás esetén értesítést küldjön, ha eljött a szűrőcsere ideje.

Elérhetők továbbá a trendgörbék, amelyek segítségével vissza tudja nézni a felhasználó a készülék működését az elmúlt egy hétben, például a szobahőmérséklet vagy a páratartalom.

Minden meglévő, CTS602 és CTS400 vezérléssel rendelkező készülék vezérelhető a Nilan User App alkalmazással, ha a szellőztetőegység a Nilan átjárón keresztül csatlakoztatva van az internethez. Régebbi CTS602-es vezérlések esetén az alkalmazás optimális működéséhez szoftverfrissítésre van szükség.