NILAir flexibilis csőrendszer

NILAir LV75 műanyag flexibilis légcsatorna

Egy légtechnikai rendszer esetében kiépítésre kerül az a légcsatorna rendszer, amelyen keresztül a készülék a szobákba továbbítja a friss levegőt, illetve az egyes helyiségekből elszívhatja az elhasznált levegőt.

A NILAir rendkívül egyszerűen szerelhető, rugalmas műanyag flexibilis csőrendszer. Az optimális levegőminőség biztosítása mellett minimális helyet igényel. Mind az osztódobozok, mind a befújó és elszívó anemosztátok könnyen, bonyolult szerszám nélkül kézzel összepattinthatók egymással.

A NILAir rendszer mind padlóba, mind falba és mennyezetbe integrálva alkalmazható. A flexibilitása ellenére nagyon erős anyagból készült. A 75 mm-es átmérőjének és rugalmasságának köszönhetően a legszűkebb helyeken is elfér, így olyan építkezések és felújításához is alkalmazható, ahol korlátozott hely áll rendelkezésre.

NILAir LV75 műanyag flexibilis légcsatorna

Magához a készülékhez való csatlakozást korróziómentes, szintén könnyen szerelhető, többféle méretű és formájú elemek biztosítják, ezért számtalan lehetőség kialakítható. Így a felhasználó igényének és a rendelkezésre álló helynek lehető legjobban megfelelő légcsatorna rendszert lehet kialakítani.

A szobában is látható befúvó és elszívó egységek többféle formában, méretben és design-ban kaphatók.

NILAir LV75 műanyag flexibilis légcsatorna

 

Amennyiben műszakilag megoldható, ne a padlóban fújuk be a friss levegőt, mert nyáron a hűtött levegő nem tudja megfelelően átöblíteni a teret.