Amire büszkék vagyunk

2020. október Construma díj

2020-ban a Combi termékcsalád legkisebb tagjával Construma díjat nyertünk.

construma 20201007 1354 DSC 0949

Tudjon meg többet a készülékről: Nilan Combi 302 S


2019. április Újabb HUNGAROTHERM DÍJ

Díjat nyert a NILAN LAB tisztatér technologia

NILAN LAB készülékcsalád tisztatér tecnológiára alkalmas légkezelők. Korházak, gyógyszergyárak, laboratóriumok stb. számára fejlesztve.

 kicsinyitett 2


2017. április - HUNGAROTHERM DÍJ

Újdonságdíjat nyert a NILAN Compact P AIR 9 készüléke!

A 2017.-ös HUNGAROTHERM szakkiállításon Díjat nyert a Compact P AIR 9-es termékünk! A készülék nagyon nagy működési tartománnyal és magas SCOP értékkel rendelkezik, ezért lett a hőszivattyú kategória győztese!

IMG 0521

 

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Compact P AIR 9

2016. május - OPTEN Oklevél

 

A NILAN Légtechnika Kft. elérte a legjobb, "A" kategóriájú minősítést.

2015. április - HUNGAROTHERM

2015. április - HUNGAROTHERMÚjdonságdíjat nyert a NILAN Combi 300 Polar és EM-box!

A 2015.-ös CONSTRUMA kiállítás keretében, az épületgépészet részére rendezett HUNGAROTHERM szakkiállításon ismét sikerült díjat nyernünk!

A nyertes készülék a NILAN Combi 300 Polar szellőztető készülék volt.

A díjat Daniel Kuurse Andersen vette át a NILAN A/S vállalat képviseletében.

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Combi 300 Polar

2013. április - HUNGAROTHERM Újdonságdíjat nyert a NILAN Compact P GEO termékcsaládja

2015. április - HUNGAROTHERM A 2013.-as CONSTRUMA keretében kétévente szervezett Hungarotherm épületgépészeti szakkiállításon a NILAN a 2011.-as siker után 2013.-ban is elnyerte a HUNGAROTHERM Újdonságdíjat. A díjazott készülék ezúttal a NILAN Compact P GEO épületgépészeti központ termékcsalád.

A Compact P GEO komplex és innovatív, teljes körű, ám egyben rugalmas épületgépészeti megoldást nyújt olyan családi házak számára, amelyek esetében kiemelkedő szempontot jelent az energiatakarékosság.

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Compact P GEO

2012. Solar Decathlon - Harmadik alkalommal nyerte meg a rangos világversenyt NILAN gépészettel rendelkező ház

2012. Solar Decathlon2007. és 2009. után 2012. szeptemberben ismét NILAN kompakt gépészettel szerelt ház nyeret meg a világ legrangosabb építészeti és energiahatékonysági versenyét, az energiatakarékos, ám mégis élhető épületek olimpiáját, a Solar Decathlont!

A francia Rhone-Alpes csapat "Canopea" névre keresztelt háza tengernyi hatékony és ötletes megoldást alkalmazva méltán nyerte el a győzelmi serleg mellett a világszinten elismert építészekből, gépészekből, energetikusokból, designerekből, és egyéb szakértőkből álló szakmai zsűri elismerését.

A koncepció alapja, hogy a mai felgyorsult, egyre zsúfoltabbá vált világban, az egyre inkább helyhiányban küzdő városokban is úgy legyen megoldható az élet, hogy közben helyet, energiát, takaríthatunk meg, miközben a természet közvetlen közelségbe kerül.

A ház lelkét egy NILAN Compact P GEO6-os passzívház kompakt készülék képezi, amely egyedülálló megoldás.

2011. december - Zéróenergiás irodaház ellátása NILAN géppel

Zéróenergiás irodaházMosonmagyaróváron 2011. decemberében adták át azt a passzív irodaházat, amelynek teljes gépészetét egy NILAN VP18 Compact JVP (új nevén NILAN Compact P GEO) készülék szolgáltatja. (Ugyanaz a készülék, amely a 2009. Solar Decathlon versenyen első helyezést elért projekt gépészete volt. Lásd lent.)
A takarékos készülék teljes éves energiafogyasztását képes lefedni egy 2,4 kW-os napelemes rendszer, így az irodaház fűtése, hűtése, szellőzése és melegvíz-ellátása teljesen ingyen van!

A megvalósult projektről több helyen is megjelent cikk: Proidea, Zöldtech

Tudjon meg többet a NILAN Compact P hűtő, fűtő, szellőztető központunkról: NILAN Compact P készülék

2011. április - HUNGAROTHERM Újdonságdíjat nyert a NILAN ipari VPM sorozata

2011. április - HUNGAROTHERMA 2011.-es Hungarotherm épületgépészeti kiállításon abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy a szakmában jelentős eredményeket elért tagokból álló zsűri a NILAN innovatív, ipari légkezelő sorozatának ítélte a HUNGAROTHERM Újdonságdíj kitüntetést.

A NILAN VPM 120-560-as sorozat olyan kompakt ipari szellőztető készülék, amelyben a hagyományos hővisszanyerők helyett már aktív, hőszivattyús és passzív hőcsöves technológia együtt biztosítja a maximális hővisszanyerést, légfűtést és hűtést, vagyis a maximális energiahatékonyságot. Az elérhető COP értékek a készülékek egyedisége miatt kiemelten magasak!

Megjelent cikkünk: Proidea

Tudjon meg többet a NILAN VPM sorozatról: NILAN VPM sorozat - ipari hővisszanyerős szellőztetők

2009. Solar Decathlon - Nyertes ház ismét NILAN gépészetet használ

2009. Solar DecathlonA 2007-es év győztes projektje után a NILAN keményen dolgozott tovább a megoldás tökéletesítésén. 2009-ben a Darmstadt-i Műszaki Egyetem kért fel bennünket egy új projektben való részvételre - egy újabb Solar Decathlon! Ez alkalommal egy NILAN VP 18 Compact JVP készüléket szállítottunk, amiben a hővisszanyerős szellőztetést, melegvíz-készítést, hűtést, fűtést egyetlen megoldásba integrált a cégcsoport.

A versenyt ismét az Egyesült Államok fővárosában, Washington D.C-.-ben rendezték. A Darmstadt-i Műszaki Egyetem csapata mély benyomást tett a zsűrire, és 2009-ben ismét elnyerte az első díjat, többek között a NILAN VP18 Compact JVP készüléknek is köszönhetően. A győztes projekt azzal tűnt ki, hogy több energiát termelt mint amennyit felhasznált, és az egyik legjobb belső klímát állította elő, maga mögé utasítva 20 másik projektet. A VP 18 Compact készülékek egyedülálló energia-optimalizálást testesítenek meg, beleértve az egyszerű telepíthetőséget, és kezelhetőséget, valamit azt a tényt, hogy a készülék nem nagyobb egy hűtőszekrénynél. A készülék azóta 2012-ben megújult, és NILAN Compact P sorozatnéven fut tovább.

Tudjon meg többet a NILAN Compact P hűtő, fűtő, szellőztető központunkról: NILAN Compact P

2007. Solar Decathlon - a győztes projekt ”lelke”

2007. Solar Decathlon2007. Solar Decathlon2007-ben a NILAN szállította a technológiát a Washingtonban megrendezett Solar Decathlon nemzetközi verseny győztes projektjéhez. Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a projekt lelke a mi NILAN VP 18-as készülékünk volt, ami az egyik legmeghatározóbb szempont volt abban, hogy a Darmstadt-i Műszaki Egyetem háza első helyezést ért el.

Az eredmény azért is kiemelkedően fontos, mert a Solar Decathlon az energiatakarékos innovatív épületek olimpiája! Minden évben csak néhány, a világon legjobb műszaki megoldásokat nyújtó egyetem kerülhet be a döntők döntőjébe, ahol összemérheti tudását a világ legjobb egyetemeivel. És ebből az elit csapatból elsőnek lenni igazi dicsőség!

A verseny rangját az is érzékelteti, hogy ezeket a zseniális építményeket a a washingtoni Kapitólium és az Obeliszk közötti hatalmas parkban építhették fel a versenyzők!

Tudjon meg többet a NILAN VP18 készülékünkről: NILAN VP 18-as sorozat