Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /var/userdata/web/nilan.hu/website/www/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264

2009. Solar Decathlon - Nyertes ház ismét NILAN gépészetet használ

2009. Solar DecathlonA 2007-es év győztes projektje után a NILAN keményen dolgozott tovább a megoldás tökéletesítésén. 2009-ben a Darmstadt-i Műszaki Egyetem kért fel bennünket egy új projektben való részvételre - egy újabb Solar Decathlon! Ez alkalommal egy NILAN VP 18 Compact JVP készüléket szállítottunk, amiben a hővisszanyerős szellőztetést, melegvíz-készítést, hűtést, fűtést egyetlen megoldásba integrált a cégcsoport.

A versenyt ismét az Egyesült Államok fővárosában, Washington D.C-.-ben rendezték. A Darmstadt-i Műszaki Egyetem csapata mély benyomást tett a zsűrire, és 2009-ben ismét elnyerte az első díjat, többek között a NILAN VP18 Compact JVP készüléknek is köszönhetően. A győztes projekt azzal tűnt ki, hogy több energiát termelt mint amennyit felhasznált, és az egyik legjobb belső klímát állította elő, maga mögé utasítva 20 másik projektet. A VP 18 Compact készülékek egyedülálló energia-optimalizálást testesítenek meg, beleértve az egyszerű telepíthetőséget, és kezelhetőséget, valamit azt a tényt, hogy a készülék nem nagyobb egy hűtőszekrénynél. A készülék azóta 2012-ben megújult, és NILAN Compact P sorozatnéven fut tovább.

Tudjon meg többet a NILAN Compact P hűtő, fűtő, szellőztető központunkról: NILAN Compact P

About The Author

Super User

Typi non habent claritatem insitam; est usus legentis in iis qui facit eorum claritatem. Investigationes demonstraverunt lectores legere me lius quod ii legunt saepius.