Super User

hungarotherm2021webA Nilan Comfort CT150 CTS602 kis mérete, rugalmas telepítési lehetőségeivel és modern távoli telefonos elérhetőségével ki érdemelte a 2021-es Hungarotherm díjat, amelynek átadására a 2022-es Construma kiállításon került sor.

A NILAN Comfort CT150-es készülék kimondottan kis lakások, társasházi lakások, nyaralók szellőztetésére lett kifejlesztve.

Ezzel az egységgel biztosítottá válik a könnyű elhelyezhetőség, köszönhetően a kis méretnek és a több irányú felszerelhetőségnek. Továbbá a költséghatékonyság, a modern kor elvárásainak megfelelő kezelhetőség, akár a felhasználó számára applikáció használatával, akár a társasház üzemeltetőjének a SZERVÍ CENTER alkalmazásával.

 

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Comfort CT150

Combi S kiallittas

A Nilan Combi család legkisebb tagja Construma díjazott lett a budapesti Costruma épületgépészeti szakkiállításon.

A Combi S ideális kis és közép méretű családiházak aktív és passzív hővisszanyeréses szellőztetésére.

A kis méretének és a levegő csonkok varriálhatóságának köszönhetően az épületben szinte bárhova beépíthető a készülék.

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Combi S 302 Top

kicsinyitett 2A VPM Cleanroom egy egyedülálló szellőztető és hővisszanyerő késszülék, amely egy új, úttörő és szabadalmaztatott technológiát alkalmaz.
Ez a technológia megakadályozza, hogy a befújt levegő érintkezésbe kerüljön az elszívott levegővel, így nem kerülhet sor arra, hogy mikroorganizmusok, baktériumok, vagy más tisztátalan részecskék vissza kerüljenek a befújt levegőbe.

A VPM Cleanroom különösen alkalmas a magas szintű higiéniát igénylő vállalkozások számára, például laboratóriumok, műtők, élelmiszeripar stb. számára.

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN VPM Cleanroom készülék család