Üzleti koncepciónk és küldetésünk

 


Hosszú élettartam - csak egyszer kell telepíteni

Úgy tekintünk termékeinkre, mint az épületek szerves részére, ami végigkíséri őket az élettartamuk jelentős részében. Egy szellőztető rendszer a nap 24 órájában, a hét minden napján, az év 365 napján üzemel, dolgozik. Ez több, mint 8700 órát jelent évente, ami ugyanannyi munkaóra, mint amennyit egy autó fut 12 év alatt, ha napi 2 órát hajtják. Tehát a minőség egy mindennél fontosabb paraméter a termék élethosszának viszonylatában. A legtöbb rendszer, ami a NILAN korai éveiből származik, még mindig üzemel - több, mint 30 év után is. Ez bizonyítja, hogy tudjuk, miről beszélünk, amikor a "minőség" szót használjuk.

A NILAN termékek által hosszú idő alatt összegyűjtött piaci tapasztalat világossá tette, hogy miért oly fontos a minőség, és felismerhetővé vált az az érték, amit a NILAN a felhasználóknak valóban jelent. Sok rendszer esetében nem beszélhetünk olyan hosszú élettartamról, mint a NILAN rendszerek esetében. Az olcsóbb, de rövidebb élettartamú rendszerek pénzügyileg valószínűleg nem jobb beruházások hosszú távon.


Koncepciónk egyszerű filozófiára épül:

"Hogy az ügyfeleink által preferált kiszolgálóvá válhassunk, a befektetésük magas megtérülésén keresztüli értékteremtésben a legjobbnak kell lennünk a piacon. Az alacsony üzemeltetési költségek eredményezik a megtérülési idő rövidülését , és ha ehhez hozzáadjuk a hosszú élettartamot, akkor megkapjuk a gazdasági szempontból legjobb termék feltételeit. Meggyőződésünk, hogy ilyen termék eléréséhez a kulcs a minőség."


Küldetésünk:

"Az emberek és a környezet egészségesebbé tétele az által, hogy prémium-minőségű és legalacsonyabb energiafogyasztású szellőztető és hőszivattyús készülékeket gyártunk."


Alacsony üzemeltetési költségek eredményezik a gyorsabb megtérülést

A NILAN-nál a minőséget az alacsony üzemeltetési költségekkel azonosítjuk. Készülékeinkbe a legmagasabb minőségű alapanyagok és alkatrészek kerülnek beépítésre, így nincs szükség olyan szintű fenntartási intézkedésekre, mint az alacsonyabb minőségű termékek esetén. Következésképpen a szerviz és alkatrészcsere költségei a egész élettartam alatt a minimumon tarthatók. A NILAN rendszerek az energiatakarékosság tekintetében is az első helyen vannak.

A hosszú élettartam, a csúcsminőség és az alacsony üzemeltetési költség együtt garantálja, hogy a felhasználó az egyik legésszerűbb rendszert kapja.

Ez a mi ajánlatunk az Ön számára!