Hungexpo területén Construma-Hungarotherm 2023 kiállítás!

Hungarotherm2023 Facebook
Idén is megrendezésre kerül Budapesten a Hungarotherm szakkiállítás, ahol mi is képviseltetjük magunkat.

Minden kedves érdeklődőt szerettel várunk március 29.-étől a Hungexpo "A" pavilon 202B standjánál!


Köszöntjük a NILAN Légtechnika Kft. honlapján.

A NILAN Légtechnika Kft. a dániai NILAN A/S cégcsoport csúcsminőségű termékeinek hazai forgalmazója. A NILAN csoport egy vezető gyártó a hővisszanyerős szellőztetők, passzívház gépészet, ipari légtechnikai készülékek és hőszivattyúk gyártásának területén. A NILAN gépek Nyugat-Európa szerte ismert, és a jó minőségéről híres és elismert készülékekként vannak jelen a piacon.

Lakossági és ipari légkezelő készülékeink csúcsminőségükkel és kiváló hővisszanyerési hatásfokukkal biztosítják a megbízható és energiahatékony működést.

Egy mai modern épület esetében már alapvető jelentőségű a szellőztetés gazdaságos és energiahatékony megoldása. Légtechnikai készülék nélkül egy új, jó hőtechnikai tulajdonságokkal rendelkező épület esetében a szellőztetésből adódó hőveszteség már jelentős hányadot képez. Az energiatakarékos házak és a passzívházak gépészetének alapvető és legelső eleme ezért a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Termék technológák

Hagyományos kereszt-ellenáramú lemezes hőcserélővel szerelt hővisszanyerős szellőztető készülékeink (hagyományosan rekuperátor) magas hővisszanyerési hatásfokukkal jelentős költségmegtakarítást képesek elérni.

Aktív hőszivattyús technológiát alkalmazó légkezelő berendezésünk már túlmutat az "egyszerű" hővisszanyerésen (más néven aktív hővisszanyerő szellőztetés): a légkezelő nem csak visszanyerni képes a szellőztetésből adódó hőveszteséget, hanem magas, akár COP=3,5-4-es jóságfokkal képes fűteni vagy igény esetén hűteni a befújt friss levegőt. Forrásként az elszívott elhasznált meleg levegő hőenergiáját használja fel a hőszivattyús technológia segítségével. Így a hővisszanyerős szellőztető rendszer határai kiterjednek és az átmeneti időszakban átveszik a fűtés, nyáron pedig a hűtés szerepét.

Passzívház kompakt készülékünk arra hivatott hogy egyetlen géppel lássa el egy passzívház teljes gépészeti igényét. A szellőztetés esetébe egy passzív kereszt-ellenáramú lemezes hőcserélő, valamint egy aktív hőszivattyús hővisszanyerő rendszer gondoskodik az elérhető legmagasabb hatásfokról. Az aktív szellőztetőnek köszönhetően komfort légfűtés és léghűtés valósítható meg.

A kompakt készülék további előnye, hogy a hőszivattyús technológiát felhasználva az épületből elszívott elhasznált levegőt, mint forrást használva meleg vizet is képes készíteni, amit saját 180 literes tartályában tárol. Amennyiben az épület számára nem lenne elegendő a készülék fűtési teljesítménye, úgy a készülékházba egy levegő/vizes vagy talaj/vizes rendszerű, felületfűtésre alkalmas hőszivattyút lehet integrálni. A teljes passzívház gépészet nem foglal el több helyet, mint egy modern hűtőszekrény. ( 60x90 cm. )

Ipari méretű légkezelőink 1200-36000 m3/h teljesítményűek. Néhány kivételével már mindegyik az aktív és mellé ráadásként a passzív hőcsöves hővisszanyersi technológiát is használja, amivel egy üzem, csarnok, irodaház, iskola, vagy más közintézmény energiahatékony légkezelését valóban kiemelkedő hatásfokkal tudjuk megoldani. Ez esetben is lehetséges a befújt levegő fűtése/hűtése - fontos, hogy nem csak külön fűtőregiszterrel -, illetve lehetőség van használati meleg víz készítésre is.

Reméljük eredményesen tudja használni honlapunkat. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

Akciók

NILAN csereakció
NILAN csereakció
    Felhívjuk ügyfeleink és leendő ügyfeleink figyelmét, hogy 2017. 01. 01.-től különleges gépcsere lehetőség nyílt meg....

Termékskála

Hasonlítsa össze termékeinket!

NILAN termékskála

Tovább