EM-Box - a konyhai páraelszívás

Az EM-BOX egy konyhai kiegészítő, amely segítségével a konyhai páraelszívó ernyő meleg levegője bevezethető a szellőztető rendszerbe. Így ez a hő is részt vehet a hővisszanyerési folyamatban.

A készülék egy szervómotorral felszerelt és saját vezérléssel rendelkező egység. A központi NILAN szellőztető vezérli a működését.
Hagyományos elszívási, és emelt légmennyiségű páraelszívási funkciót is betölt.

Amikor a konyhai elszívóernyő kikapcsolt állapotban van, akkor a készülék úgy vezérli az EM-BOX-ot, hogy alap elszívás történjen csak a konyhából az elszívóernyőn keresztül, és az elszívott légmennyiség többi részét a lakás más pontjairól biztosítja.

EM BOX

Amikor az elszívóernyőt bekapcsolták, akkor az jelet küld a NILAN központi szellőztetőnek. A szellőztetés maximális fokozatra kapcsol, valamint jelet küld az EM-BOX száméra.

Az EM-BOX az elszívás arányát megváltoztatja úgy, hogy a maximális elszívó kapacitásból eredő többlet légáramot az elszívóernyőtől veszi el. Így a lakásból elszívott légmennyiség nagyobb része a konyhai ernyőn keresztül távozik, és arányában kevesebb elszívást enged a többi helyiségből.

Jellemzők:

  • Belimo szervómotor
  • Komplett vezérlés
  • Zsírszűrő

Galéria


Adatlap letöltése