Super User

Combi S kiallittas

A Nilan Combi család legkisebb tagja Construma díjazott lett a budapesti Costruma épületgépészeti szakkiállításon.

A Combi S ideális kis és közép méretű családiházak aktív és passzív hővisszanyeréses szellőztetésére.

A kis méretének és a levegő csonkok varriálhatóságának köszönhetően az épületben szinte bárhova beépíthető a készülék.

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Combi S 302 Top

kicsinyitett 2A VPM Cleanroom egy egyedülálló szellőztető és hővisszanyerő késszülék, amely egy új, úttörő és szabadalmaztatott technológiát alkalmaz.
Ez a technológia megakadályozza, hogy a befújt levegő érintkezésbe kerüljön az elszívott levegővel, így nem kerülhet sor arra, hogy mikroorganizmusok, baktériumok, vagy más tisztátalan részecskék vissza kerüljenek a befújt levegőbe.

A VPM Cleanroom különösen alkalmas a magas szintű higiéniát igénylő vállalkozások számára, például laboratóriumok, műtők, élelmiszeripar stb. számára.

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN VPM Cleanroom készülék család

dij1A 2017-es budapesi CONSTRUMA szakkiállítás keretein belül, a szakbizottság újdonság díjjal jutalmazta a Compact P AIR 9 készülékünket.

Az új Compact P Air 9 minden szolgáltatást biztosít, ami egy modern épület működéséhez szükséges. A készülék olyan épületekhez lett kifejlesztve, ahol követelmény a legmagasabb komfort a legtakarékosabb működés mellett.

A készülék nagyon nagy működési tartománnyal és magas SCOP értékkel rendelkezik, ezért lett a hőszivattyú kategória győztese!

Tudjon meg többet a készülékről: NILAN Compact P AIR 9