Kompetenciák

A NILAN cégcsoport sokéves tapasztalata és piacorientált szemlélete által megtanulta értékelni a minőség biztosításának és a termékfejlesztésnek a jelentőségét.
Ezek a területek vannak leginkább kiélezve a NILAN-nál, és partnereink és vásárlóink is ezek által jutnak valós értékhez.


Piacorientált szemlélet

A NILAN-nál az ügyfél áll a középpontban:
Következetesen olyan módon történik a rendszerek kifejlesztése, hogy a jelenlegi és a leendő felhasználó igényét figyelembe véve kerül alkalmazásra az elérhető legjobb technológia.

Optimális megoldást ígérünk:
A felhasználó igényeinek való megfelelés a legfontosabb számunkra. Hisszük, hogy az egyetlen út a megfelelő megoldás kialakítására a felhasználóval történő valós párbeszéd. Ez a kulcsa annak, hogy ne csak egy rendszert, hanem a számára elérhető legoptimálisabb megoldást tudjuk vele közösen kialakítani!

Folyamatos kapcsolattartás és tanácsadás:
Nem elegendő, ha mi mindent tudunk a szellőztető és hőszivattyús rendszerekről. A siker számunkra abban rejlik, ha a technológiát valósan használó személy, vállalat vagy intézmény számára a legoptimálisabb rendszert kínáljuk. A NILAN mind magasan képzett mérnöki gárdájával, mind a nemzetközi több évtizedes piaci tapasztalatára támaszkodva aktív, valós segítséget tud nyújtani mind a felhasználó mind szakemberek számára. Igény esetén a megrendelővel közösen kiválasztva olyan rendszer lesz az eredmény, ami nem csak egy különálló gépészeti elem lesz, hanem az épület szerves részét képezi.


Minőségbiztosítás

Minden alkatrész, ami szellőztető rendszereinkben és hőszivattyúinkban található - a fém alátéttől a szelepekig -, a szó szoros értelmében minden szemszögből tesztelve van a gyártási folyamat folyamán.

Minden egyes rendszer működés közben tesztelve:
Szigorú minőségbiztosítási rendszer működik, illetve minden egyes készülék működési teszten megy keresztül, mielőtt elhagyja a gyárkaput. Ez biztosítja, hogy minden tekintetben megfeleljünk a piac által támasztott legmagasabb igényeknek is.

Állandó visszacsatolással követjük rendszereink működését, így folyamatosan tapasztalva, tanulva állandóan fejlessztjük, finomítjuk mind a rendszerek, mind a munkafolyamatok részleteit.


Termékfejlesztés

A cégcsoportnál a termékfejlesztés elsősorban mindig a következő gondolat körül forgott: megoldásokat készíteni a jövő számára. A hosszú távra fókuszáló tervezést és a sokéves tapasztalatot valamint tudást kombinálva tudjuk e célunkat elérni. A készülékek minden esetben úgy vannak kifejlesztve, hogy az a lehető leginkább szolgálja a felhasználót a jövőben, méghozzá hosszú távon, költséghatékonyan.