NILAN a világban

NILAN a világbanA jelenleg NILAN terméket forgalmazó országok

 

NILAN Solar Decathlon első helyNemzetközi jelenlét - nemzetközi elismertség

A NILAN készülékek a világ több, mint 20 országában elérhetők. A szakmában aki megismerte a készülékeket és megértette működésüket, megtapasztalta kiváló hatásfokukat, szívesen alkalmazza egyre nagyobb körben.

A készülékek nagy elismerést kaptak mind Európában, mind a tengerentúlon: A SOLAR DECATHLON nevű rangos verseny győztesének házában mind 2007-ben, 2009-ben, mind pedig 2011-ben "NILAN szív dobogott"! Ez pedig igazi dicsőség egy olyan verseny esetében, ami az energiatakarékos, innovatív lakóépületek olimpiájának számít!

A verseny lényege, hogy egyetemi csapatok mérik össze a tudásukat, méghozzá azzal a céllal, hogy minél környezetbarátabb, és minél energiahatékonyabb élhető épületet hozzanak létre.

A versenyen döntőjében mind 2007.-ben, mind 2009.-ben egy-egy németországi egyetemi csapat állhatott az első helyre, házukban pedig a NILAN passzívházakra optimalizált kompakt készüléke, a NILAN VP18-as Compact sorozat készülékei szolgáltatták a gépészetet. A rangos díjat az Egyesült Államokban, Washingtonban adták át. 2012.-ben Madridban, a Francia csapattal nyertünk.

NILAN Solar Decathlon
 
NILAN Solar Decathlon