Nilan Kft.

A NILAN-ról - minőség a passzívház gépészetben és légtechnikában

A NILAN cégcsoport prémium minőségű, energiatakarékos szellőztető és hőszivattyús készülékeket, valamint kompakt passzívház gépészeti megoldásokat fejleszt és gyárt.
A cég az 1974-es dániai megalapítása óta folyamatosan fejlődik. A NILAN által gyártott sokféle termék hosszú élettartama és megbízhatósága közismert.

A fejlesztések iránya a legjobb ár-érték arány megtartása!

A figyelem középpontjában mindig az az élvonalbeli fejlesztés áll, hogy a termékek a piacon elérhető leginkább energia-hatékony hőszivattyús, szellőztetési és kompakt gépészeti megoldásokat nyújtsák, - elérhető áron.

Az energiaárak emelkedése, ezzel párhuzamosan a takarékosságra törekvés, a fejlődő építészeti megoldások mint pl. az egyre vastagabb hőszigetelés olyan megbízható gépészeti megoldásokat igényelnek, amelyek a lehető leghatékonyabban tudják kiszolgálni az épületeket.

A NILAN eszközei a jövőre nézve is megoldások. Csökkentik az energiafogyasztást, ennélfogva valós megtakarítást jelentenek a felhasználók számára és nem utolsó sorban megóvják a környezetet is. Ugyanakkor, készülékeink számos világszínvonalú technológiát alkalmaznak.

Mindezek miatt a NILAN többek között a passzívház gépészet és a passzívház kompakt készülékek specialistája is.

Egészséges levegő - egészséges környezet

A NILAN szellőztetők nem csak egészséges beltéri klímát biztosítanak, hanem a technológiából kifolyólag megőrzik a tiszta környezetet is. Mindenki életében alapvető jelentőségű, hogy milyen megoldásokat lehet adni a klímaváltozás mérséklésére. A NILAN cégcsoport célja, hogy lehetőség szerint mindenki részt vegyen ebben a harcban. Továbbá a NILAN a környezetvédelmi vitákban is rendszeresen részt vesz.

A környezettudatosság egyik alapköve létünknek. Ezért nem csak a termékeink, hanem maga a gyártási folyamat is környezetkímélő. A gyártás folyamán a NILAN környezetbarát alapanyagokat igyekszik használni, és nagy figyelmet fordít az újrahasznosításra. A gyártási folyamat energiafelhasználása folyamatosan követve és optimalizálva van.