Combi 302 Polar Top

A Combi 302 Polar Top egy hővisszanyerővel ellátott szellőztetőegység, amelyet jellemzően átlagos vagy nagyobb méretű családi házakban telepítenek.

A hővisszanyerési folyamat legtöbbször egy nagy hatékonyságú ellenáramú hőcserélőn keresztül történik, amely 85-95%-os hővisszanyerést ér el. A készülék levegő-levegő hőszivattyúval is fel van szerelve, amely képes felmelegíteni a befújt levegőt, ha a lakás fűtést igényel. Ezzel képes besegíteni az alacsony energiaigényű épületek hőveszteségének pótlásába.

A hőszivattyú reverzibilis hűtőkörrel rendelkezik, ezért nyáron szükség esetén akár 14 ºC-kal is le tudja hűteni a befújt levegőt. A Combi 302 Polar Top készülék nem hasonlítható össze egy légkondicionálóval, mivel a friss hűtött levegő a légvezetési rendszeren keresztül jut az épületbe, így nem alakul ki huzathatás. A befújt levegő hűtésekor a levegőben lévő nedvesség kondenzálódik. Ez azt eredményezi, hogy nyáron csökken a beltéri levegő páratartalma, ami kellemes beltéri klímát eredményez. Ezért nevezzük ezt "komfort hűtésnek". 

Légáramlás (lásd a tervezési adatokat a SEL/SFP értékekhez)

Min : 100 m3/h
Max : 430 m3/h

Nilan videó

2023 tavaszán elindítottuk Youtube csatornánkat, aminek köszönhetően ezentúl videó keresztül is megismerkedhetnek velünk és termékeinkkel.

Nilan App - A szellőzés és a hőszivattyú vezérlése közvetlenül a mobiltelefonról


A Nilan kifejlesztett egy nagyszerű funkciókkal rendelkező alkalmazást, amellyel a felhasználó közvetlenül a mobiltelefonjáról vezérelheti a szellőzést és a hőszivattyút. Az App intuitív, könnyen és biztonságosan használható és lehetővé teszi a felhasználó számára például a helyiség hőmérsékletének beállítását. Több szellőztetőegység is csatlakoztatható ugyanazon App segítségével, hogy szabályozni lehessen a beltéri klímát pl. a lakásban és a nyaralóban egyaránt. Több felhasználó is csatlakoztatható ugyanahhoz az alkalmazáshoz.

A Nilan átjáró megvásárlásakor a felhasználó a Nilan alkalmazáson keresztül férhet hozzá a készülékhez

Kiegészítők