Comfort 350 Top

A Comfort 350 Top egy energiatakarékos szellőztetőegység, amely hővisszanyerést kínál lakások és kisebb kereskedelmi épületek számára, legfeljebb 372 m3/h szellőztetési igény mellett.

Az alacsony zajszintnek köszönhetően, kiválóan alkalmas lakáson belüli telepítésre, a csatlakozások a készülék tetején helyezkednek el. Fehér borításának köszönhetően természetesen illeszkedik a többi háztartási készülékhez a háztartási helyiségben vagy a gépházban. A Comfort 350 Top egy kompakt méretű rendszer, amely a szabványos szekrényekbe (60 cm) illeszkedik.

A Comfort 350 Top úgy lett kialakítva, hogy alacsony energiafogyasztást és magas szintű hővisszanyerést biztosítson. Ennek a kombinációnak köszönhetően, a készülék „A” energiacímkével rendelkezik.

Légáramlás (a SEL/SFP értékeket lásd a tervezési adatoknál)
Min : 25 m3/h
Max : 372 m3/h

Nilan App - A szellőzés és a hőszivattyú vezérlése közvetlenül a mobiltelefonról


A Nilan kifejlesztett egy nagyszerű funkciókkal rendelkező alkalmazást, amellyel a felhasználó közvetlenül a mobiltelefonjáról vezérelheti a szellőzést és a hőszivattyút. Az App intuitív, könnyen és biztonságosan használható és lehetővé teszi a felhasználó számára például a helyiség hőmérsékletének beállítását. Több szellőztetőegység is csatlakoztatható ugyanazon App segítségével, hogy szabályozni lehessen a beltéri klímát pl. a lakásban és a nyaralóban egyaránt. Több felhasználó is csatlakoztatható ugyanahhoz az alkalmazáshoz.

A Nilan átjáró megvásárlásakor a felhasználó a Nilan alkalmazáson keresztül férhet hozzá a készülékhez.

Kiegészítők