Termék kategória: Hőszivattyús és keresztellenáramú hővisszanyerő HMV készítéssel

Compact S

A Compact S egy olyan szellőztetőegység, amely egyetlen kompakt berendezésben képes a lakás szellőztetésére és a használati melegvíz előállítására. A készüléket szabványos lakásokhoz, családi házakhoz tervezték, amelyek szellőztetési igénye legfeljebb 340 m3/h.

A Compact S jelentős helyet takarít meg a gépházban. További előnye, hogy a szellőzés és a használati melegvíz vezérlése együtt működik, ami energiahatékonyságot és ezáltal általános energiafogyasztás-megtakarítást tesz lehetővé.

Légáramlás (a SEL/SFP értékeket lásd a tervezési adatoknál)
Min : 75 m3/h
Max : 340 m3/h

Read Full Article

Compact P2

A Compact P2 egy több egységből álló kompakt berendezés. A készüléket szabványos lakásokhoz, családi házakhoz tervezték, amelyek szellőztetési igénye legfeljebb 425 m3/h. A részegységek ellátják a szellőztetést, a használati melegvíz előállítást, valamint a berendezés a lakás fűtését egy hatékony levegő-víz hőszivattyú segítségével biztosítja.

Több berendezés egyetlen szerkezetben történő kombinálásával jelentős helyet takaríthat meg a gépházban. További előnye, hogy a vezérlőrendszerek összehangoltan működnek, ami optimalizálja az energiafelhasználást és ezáltal összességében megtakarítást tesz lehetővé az energiafogyasztásban.

Légáramlás (a SEL/SFP értékeket lásd a tervezési adatoknál)
Min : 100 m3/h
Max : 425 m3/h

Read Full Article