Termék kategória: Keresztellenáramú hővisszanyerő

Comfort 350 Top

A Comfort 350 Top egy energiatakarékos szellőztetőegység, amely hővisszanyerést kínál lakások és kisebb kereskedelmi épületek számára, legfeljebb 372 m3/h szellőztetési igény mellett.

Az alacsony zajszintnek köszönhetően, kiválóan alkalmas lakáson belüli telepítésre, a csatlakozások a készülék tetején helyezkednek el. Fehér borításának köszönhetően természetesen illeszkedik a többi háztartási készülékhez a háztartási helyiségben vagy a gépházban. A Comfort 350 Top egy kompakt méretű rendszer, amely a szabványos szekrényekbe (60 cm) illeszkedik.

A Comfort 350 Top úgy lett kialakítva, hogy alacsony energiafogyasztást és magas szintű hővisszanyerést biztosítson. Ennek a kombinációnak köszönhetően, a készülék „A” energiacímkével rendelkezik.

Légáramlás (a SEL/SFP értékeket lásd a tervezési adatoknál)
Min : 100 m3/h
Max : 375 m3/h

Read Full Article

Comfort CT200

A Comfort CT200 tökéletes szellőztető készülék kis lakásokba, nyaralókba.

A készüléket vízszintesen, függőlegesen vagy ferdén is felszerelheti, így számos lehetősége van a telepítést illetően. Az alacsony zajszintnek köszönhetően a Comfort CT200 kiválóan alkalmas a lakáson belüli felszerelésre.

Az egység kompakt felépítésének köszönhetően különösen alkalmas kis lakásokban való elheylezéshez, valamint sorházakhoz és nyaralókhoz. Praktikus és egyszerű megoldás, ha korlátozott hely áll rendelkezésre egy szellőztetőegység számára.

Energiahatékonyságának és magas szintű hővisszanyerésének köszönhetően a Comfort CT200 a legmagasabb, A+ energetikai besorolással rendelkezik.

Légáramlás (a SEL/SFP értékeket lásd a tervezési adatoknál)
Min : 25 m3/h
Max : 198 m3/h

Read Full Article

Comfort CT150

A Comfort CT150 tökéletes szellőztető készülék kis lakásokba, nyaralókba.

A készüléket vízszintesen, függőlegesen vagy ferdén is felszerelheti, így számos lehetősége van a telepítést illetően. Az alacsony zajszintnek köszönhetően a Comfort CT150 kiválóan alkalmas a lakáson belüli felszerelésre.

Az egység kompakt felépítésének köszönhetően különösen alkalmas kis lakásokban való elhelyezéshez, valamint sorházakhoz és nyaralókhoz. Praktikus és egyszerű megoldás, ha korlátozott hely áll rendelkezésre egy szellőztetőegység számára.

Energiahatékonyságának és magas szintű hővisszanyerésének köszönhetően a Comfort CT150 a legmagasabb, A+ energetikai besorolással rendelkezik.

Légáramlás (a SEL/SFP értékeket lásd a tervezési adatoknál)
Min : 25 m3/h
Max : 168 m3/h

Read Full Article