Ügymenet

Forduljun bizalommal alábbi elérhetőségen kollégáinkhoz, akik részletes információt tudnak nyújtani a készülékeinkről és az épületgépészeti technológiákról!
Tel: +36 70 385 4688
Email: info@nilan.hu

Tegye meg árajánlatkérését egyszerüen honlapunkon az árajánlatkérő ÜRLAP kitöltésével!

Amennyiben rendelkezik az épületről valamilyen tervdokumentációval, vagy akár kézi rajzzal, küldje el nekünk!

Az új épületek tervezésénél készül energetikai számítás, mely megmutatja a fűtési és hűtési igényeket. Ezt is fontos nekünk elküldeni, mert a modern szellőztetők jelentős energia bevitelre képesek, számolunk vele!

Amennyiben van rá mód, szeretünk személyesen is találkozni megrendelőinkkel. Irodánk egyben bemutató épület, ahol a technológiákat, az anyagokat, a készülékeket és több működő megoldást is megnézhetnek. A beépítés helyét is minden esetben felmérjük, ezért ott is tudunk találkozni. (Az érdeklődők számára ez nem jelent anyagi terhet.)

A bemutatott technológiák és készülékek közül a legjobb ár-érték arányú megoldásokat javasoljuk a projekthez, ill. igényekhez, lehetőségekhez. A döntés természetesen a megrendelőé.

A magyarországi raktáron lévő készülékeket azonnal számlázzuk, és elvihetők, vagy ki tudjuk szállítani. Amennyiben gyártásra adnak megrendelést, akkor megrendeléskor 50% előleg fizetése szükséges.

A készülékek beépítési helyszínre való szakszerű kiszállítását elvégezzük.

Célszerű, ha a beépítést képzett szakemberek végzik. A telepítési útmutató honlapunkról letölthető, de a készülékkel együtt nyomtatott formában is átadjuk.

Amikor a készülék beépítése megtörtént, a honlapunkról letölthető Beépítési jegyzőkönyvet a telepítést végző szakember kitölti és aláírva elküldi részünkre. Nagyon fontos, mert később a beüzemeléskor ez alapján is ellenőrzi kollégánk az elvégzett munka megfelelőségét.

A légcsatorna hálózat kiépítését és beállítását végző vállalkozás vagy személy által kötelezően adott jegyzőkönyvet szintén kérjük, hogy megfelelően tudjuk beprogramozni a készüléket.

A NILAN által küldött szakember leellenőrzi a beépítést, majd beállítja a működési értékeket. Kiállítja a beüzemelési jegyzőkönyvet, mely alapján a NILAN engedélyezi a működtetést és adja a garanciát. Az üzembe helyezés megtagadható, ha a működés az egészségre vagy a készülékre nézve káros lehet, vagy ha a telepítés nem teljes, ill. nem az előírtak szerint történt.